dimecres, 26 de novembre del 2014

ZAID, EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

 AVUI HA VENGUT LA MARE DEN ZAID A PASSAR UNA ESTONA AMB NOSALTRES. EN ZAID HA ESTAT L´ENCARREGAT. DESPRÉS ENS HA MOSTRAT EL QUE DUIA A LA CAPSA DEL PROTAGONISTA: UN COTXE DE POLICIA QUE LI ENCANTA I EL SEU VESTIT I CAPELL DE FESTA. ÉS UN VESTIT MOLT ESPECIAL... LI VAREN FER UNA FESTA SORPRESA AL MARROC QUAN HI VA ANAR PER LA SEVA CIRCUMSICIÓ. ÉS BEN SEGUR QUE SERÀ MOLT IMPORTANT PER A ELL I NO OBLIDARÀ MAI AQUEST DIA.
  L´ACTIVITAT QUE HEM FET PLEGATS HA ESTAT UN CONILLET: FET AMB ENVASOS DE IOGURT I MACARRONS. ENS HA QUEDAT MOLT GRACIÓS I L´HEM PORTAT A CASA. MOLTES GRÀCIES!!!

ANIVERSARI DEN PABLO MENDEZ

EN PABLO JA TÉ 3 ANYETS!!
ENS HA PORTAT UNA TARTA BONÍSSIMA EN FORMA DE PEIXET I LACASITOS PER DAMUNT!!
HEM DISFRUTAT DE BERENAR!
MOLTS D´ANYS I BONS!

dimarts, 25 de novembre del 2014

ANGLÈS

                                WE SPEAK ENGLISH!!!

DESCOBRIM EL MÓN DE LES LLETRES I ELS NÚMEROS

  COM HAUREU POGUT COMPROVAR ELS SOLETS ESTAN DESCOBRINT QUE AL MÓN QUE ELS ENVOLTA ESTÀ PLE DE NÚMEROS I LLETRAS. SEGUR QUE JA VOS DEMANEN LES DE LA ROBA QUE DUEN, EL SUPER A ON ANAU A COMPRAR... PER TOT HI HA LLETRES I LES COMENCEN A RECONÈIXER. EL MOMENT QUE ENTENEN LA SEVA FUNCIONALITAT COMENÇA LA SEVA CURIOSITAT. REALMENT SEGUR QUE "FLIPAREU" DE LO AVIAT QUE LES APRENEN PERQUÈ SÓN ESPONGETES !!NO VOS CANSEU DE REPETIR ELS SONS DE LES LLETRES QUE VOS DEMANIN! ELLS HAN DE REAFIRMAR EL QUE APRENEN. ÉS UNA ETAPA DE CAP A LA LECTOESCRIPTURA.

A LA CLASSE A MÉS DEL SEU NOM ESTAM APRENENT MOLTES LLETRES NOVES QUE SURTEN CADA DIA. TAMBÉ LA NUMERACIÓ. JA HEM TRIAT EL NOSTRE NÚMERO PERSONAL. MIRAU:

divendres, 21 de novembre del 2014

ABRAR ÉS LA PROTAGONISTA

HEM FET PEPETES AMB LA MARE DE N´ABRAR

 
Avui ha vengut la mare de n Abrar i ens ha portat la capsa de protagonista ben plena!!!a part de les fotografies per presentar mos la família ens ha duit un vestit típic del Marroc: una chilaba de quan n´Abrar era petitona. També ens ha duit els materials per confeccionar munyequetes. Ens ha contat que quan ella era petita jugaven amb aquestes pepes elaborades per elles. La veritat que són precioses!! Moltes Gràcies!!!
 
 
 

dijous, 13 de novembre del 2014

LA PROTAGONISTA ÉS NA NEREA

 Aquesta setmana ha estat na Nerea sa nostra protagonista. La seva mare n´Esther i la germana na Noelia han vingut el dimecres per compartir amb nosaltres es dematí. Ens ha portat dins la capsa del protagonista una roba de quan era petitona, un cocodril molt divertit, un Bob Esponja que tenia aferrat al seu quarto i joguines de quan li fan es banyito. Ens han encantat!


HEM FET SOLS AMB PASTA DE SAL!!!
UFFF!!!MIRAU QUINES CARES!!
 Amb un tassó petit de farina,mig de sal i mig d´aigo hem fet pasteta.Ahhhh i també un poc de colorant alimentàri perquè volíem que tornassin groguets!han sortit preciosos. Ara només falta que s´eixuguin!



dissabte, 8 de novembre del 2014

PROTAGONISTA EN MARCOS

MARCOS EL PROTA D´AQUESTA SETMANA


Aquesta setmana hem conegut més en Marcos. La seva mare ha vengut a fer una activitat molt guapa amb noltros. A la capsa del Protagonista ha portat n Spiderman i un vaixell que li agrada molt. Després ens han contat tot dos un conte d´un vaixell.L´activitat ha consistit en pintar un dibuix del vaixell i aferrar gomets per fer la mar i el fum. Al àlbum ens ha portat fotos del seu germà Valentín i del seu pare. Moltes gràcies per venir!!!

dimarts, 4 de novembre del 2014

FEIM PANELLETS AMB ELS GRANS

SOM CUINERS...

  PER SEGUIR AMB LES NOSTRES TRADICIONS DE LA FESTA DE TOTS SANTS HEM PREPARAT UNS PANELLETS BONÍSSIMS AMB ELS COMPANYS DE CINQUÈ!

LA TRENCADA I HALLOWEEN

BENBBENVINGUTS A LA FESTA DE LA TRENCADA I HALLOWEEN....


  El divendres passat va tenir lloc el dia de la Trencada a la nostra escola. Vàrem portar tota casta de fruits secs i en companyia dels pares vàrem sortir defora per menjar i trencar.Va ser molt divertit perquè a més anàvem disfressats per la festa de Halloween!!! ja som famosos vàrem sortir al diari d´Eivissa! La castanyera tampoc es va voler perdre la festa i ens va visitar amb una cistella plena de castanyes!!! gràcies a tots!

PROTAGONISTA DE LA SETMANA

                   EN DAVID HA ESTAT EL PROTAGONISTA 


 Aquesta setmana el nostre protagonista ha estat en David. El dimecres va venir n Adrián, el seu pare, i ens va mostrar la feina que fa. Ell és JARDINER. Ens va portar també esqueixos per sembrar de palmera i de cintes. A les fotos podreu comprovar que vàrem disfrutar molt sembrant cada un la nostra planteta i ens va explicar com l´hem de cuidar perquè es faci gran. A la capsa del protagonista ens va portar una pilota perquè el que li agrada més és jugar amb ella. També ens va dur unes fotografies de la seva família i així el vàrem poder conèixer una micona més. Gràcies Adrián i David!!!